torsdag 22. mai 2014

Passe sammen


Da har jeg sydd bukser av kjolen fra forrige innlegg.

De passer godt til ei lita gul jakke og brune sandaler jeg hadde fra før. 

Sandalene er Bisgaards. 
Kjempegod dansk kvalitet.
(Danske lesere kjenner sikkert godt til dette merket :)Jeg prøver å sy litt mer sånn at jeg ender opp med mer helhetlige "antrekk". 

Rolige bukser kan ha sprø topp, og omvendt :)


Jeg har enda litt mer igjen av det gule stoffet. Jeg spretta av to lommer på kjolen før jeg klippa ut buksedelene. De vil jeg sy grytekluter av :)


14 kommentarer:

 1. Sikke nogle skønne bukser! Jeg er helt vild med det stof.

  SvarSlett
 2. Fantastisk stof!

  SvarSlett
 3. Den vart kjempestilig! Stoffet gjorde seg godt til slike bukser:) Og så gøy å gå rundt med mormors kjole i ny design!
  Virkelig kreativ du for tida:) Her er det visst både sytørke og litt bloggtørke.....det er så mykje anna som skjer rundt meg for tida. Om ein måneds tid skal vi feire bryllup så då er det litt av kvart å henge fingrane i. Men det er berre kjekt, det andre får eg ta igjen seinare.

  SvarSlett
  Svar
  1. Bryllup - så gøy! Ja, da skjønner jeg godt du har andre ting å tenke på :) Dere må ha lykke til, og bloggen venter jo til du får bedre tid :)

   Slett
 4. Ble kjempefin bukse! Greit med en jakke som passer til. Det er mange farger som passer med buksa. Behøver ikke være helt ensfarget heller. Striper vil sikkert være fint. Kjolestoffet egnet seg veldig godt til bukse, synes jeg!

  SvarSlett
 5. Søt dukke også. Har du strikket kjole til den?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, kjolen fulgte med dukken da jeg kjøpte den - bruktfunn :)

   Slett
 6. Sånne sandaler... Bildet vekket minner...

  Ønsker en god helg ^^,

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Torunn.
   Ja, de skoene likner på slike som ble brukt før. Flott design :)

   Slett
 7. Hvor er de blevet flotte! Meget groovy!!!! :-))) Hey, det der med at tænke lidt mere i helheder med hensyn til et 'outfit' - det har du ret i! Jeg er selv verdensmester i bare at sy noget, som jeg synes er fint (farver, mønstret, etc.) - og så står jeg tit ligesom uden at have fx en bluse at matche et par bukser med....

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg kjenner meg igjen i det med å sy det man har lyst på uten å tenke på helhet. Klok av skade prøver jeg å endre meg ;)
   Pakke til Danmark er forresten på vei :)

   Slett
 8. Vildt flotte bukser og så skøn strikcardigan! Sandalerne er også lækre og minder meget om dem vi plejer at købe fra Angulus og Arauto Rap.

  Kh. Mirjam

  SvarSlett