lørdag 24. mai 2014

Katten Kitty


Ny bluse sydd av et gardin, og ny bukse sydd av ei av mine gamle dongeribukser.

GjenbrukRedesign


Katten Kitty fikk lov å dekke over en flekk som ikke ville gå bort. Minste mini ble ellevill for det. 
Det er jo nesten ikke mulig å vokse opp i dag uten å møte på denne katten på klærne til de andre i barnehagen... 


Å klippe i stykker et plagg er alltid litt skummelt, men når man først er i gang går det jo som regel fint. Jeg synes enda flere burde prøve å sy om gamle klær de ikke bruker. 
Det er veldig gøy :)
Baklommene på ei voksen bukse er jo litt større enn de på barnebuksene, men jeg synes ofte det går fint an å ha dem som baklommer på barnebuksene også :)


 Buksa er god å bevege seg i, man kan til og med bøye seg langt ned uten at baken kommer frem slik den ofte gjør på vanlige dongeribukser. 
Strikk i livet er tingen til små som også lett kan gå på do uten hjelp til å ta opp/knippe igjen glidelåser og knapper. 
:)
God helg til deg som er inne og leser :)


8 kommentarer:

 1. god ide med upcycling. har selv flere bukser jeg har planer om at bruge når tiden er der :)

  SvarSlett
 2. Hvor er det bare blevet et super VELLYKKET sæt :-) Stilfuldt, unikt og rigtig sødt - som altid fra din hånd :-)

  SvarSlett
 3. Skønne bukser! Her går jeg også meget op i at bukserne ikke skal være for stramme, men være gode at lege i :)

  Og så skønt med genbrug - det giver så meget mening!

  Kh. Mirjam

  SvarSlett
 4. Skønt sæt - Jeg synes også det er sjovt når man skal prøve at lave noget nyt af gammelt tøj, selv om det nu ikke er så ofte jeg gør det

  SvarSlett
 5. Hvor er det fint. Helt vildt smart sæt. Har faktisk noget ternet der kunne blive til sådan en top:-) Og som du ved er jeg stor fan af genbrug.
  K.h.
  Vjristina

  SvarSlett
 6. For eit herleg antrekk! Du er altså så flink til å gjenbruke - eit ordentlig forbilde er du! No klør det litt i fingrane etter å sy litt kjenner eg, men har så mange andre gjeremål for tida! I dag har eg og den vordande brud baka lefser til den store dagen. Og så har eg og mannen leita i gamle bilder for å bruke på sangen (som eg sjølvsagt har dikta) Og guri malla så gøy å sjå igjen bilda frå ho var lita! Saknar jammen litt den tida eg.... så berre nyt det medan jenta di er lita....vips så er ho stor og skal stå brud;)

  SvarSlett
 7. Så herlig sett i gjenbruksstoffer! Alltid gøy å lage noe nytt av noe gammelt, selv om det av og til er skummelt å klippe i det. Og skjønner godt Hello Kitty gjorde susen, som regel stor stas med den katta:)

  SvarSlett
 8. Så fin bukse! Koselig å kunne få en fin liten bukse av en som har vært stor. Arving! :-)))

  Unger er forbausende opptatt av sånne symerker. Ikke bare kjente merker som Hello Kitty, men helt vanlige også. Aksel er superglad om jeg bruker symerker på klærne hans. Den siste genseren fikk et fotballmerke, og da smilte han bredt. Storesøster syntes også det var fint. Hun hadde spilt fotballturnering i barnehagen samme uke. Symerker kan brukes til å skjule problemer, som i ditt tilfelle, men er koselig som pynt også.

  Ser du har ribb i livet. Tenkte jeg skulle nevne en alternativ metode, hvor du bretter ned og syr inn strikk. Du kan lage løpegang og tre i strikk også, men om du syr fast strikken og så bretter ned blir det mye bedre. Kan beskrive det bedre på bloggen min, om du ønsker det. Bare gi beskjed. :-)

  SvarSlett