torsdag 2. august 2012

Me Tarzanine and you Joe!


Tøft retro jungelstoff som jeg fikk kjøpt på loppis - fint til både gutter og jenter.

Vi jenter er heldige sånn sett - vi har det fritt og greit med tanke på hva vi tar på oss. 
Gutta derimot kan ikke gjøre det.
Urettferdig?

(Noen hankjønn bruker riktignok "jentefarger" uten blygsel - heldigvis. Han her er kjent for det. Og alle liker vel en mann som  holder en baby slik som han her? Hvorfor er det da alltid små jenter som holder dukkene i leketøyskatalogene?
Sånt irriterer meg.   Av alle blusene jeg har sydd, vakte denne veldig stor begeistring da hun så den. Gøy! Håper hun kommer til å like hjemmelaga lenge, lenge :) 
Mønsteret er fra boka "Brukt på nytt". 

6 kommentarer:

 1. Sikke da et fund det fine stof. Og hjerterne og det røde kantbånd er perfekt til.
  K.h.
  Christina

  SvarSlett
 2. Så DIGG !!!
  Jeg bare elsker denne kombinasjonen som du har her - søte hjerter og tøff jungel ;) Det er jo slik vi skal være mener nå jeg tøffe og søte på samme tid, menn som kvinner :)

  Janne

  SvarSlett
 3. Nydeleg kjole! Skulle ynskja eg hadde slike evner, men det har eg dessverre ikkje :( Uansett kjekt å sjå kva du klarar å trylla fram! Fint mønster!

  SvarSlett
 4. Utrolig fin!
  Ja, hvorfor er det ikke flere barneklær som er kjønnsnøytrale? Det finnes SÅ mange fine farger som alle kan bruke! Min gutt hadde et stort ønske om å få kjole i en periode. Det fikk han også. Han har hatt den på noen få ganger, og liker veldig godt å snurre i den Ü Det er jo ganske ubegripelig for en liten gutt at noen klær eller farger bare kan brukes av jenter? Men han sa ganske tidlig at gutter ikke går i kjole i barnehagen. Nå har han kommet dithen at han ikke liker rosa, og ikke liker hjerter... Men han har veldig lyst at lillesøstra skal få hello kitty-klær. Tror nok at han aller helst skulle ønske at hello kitty var lov for gutter også....

  SvarSlett
 5. For et fantastisk kult stoff! Jeg er så dårlig til å se etter ting, enten det er loppemarked eller rotetete stativ i butikkene med tilbud. Er litt lat, kanskje?

  SvarSlett