søndag 6. mars 2016

Mer batikk...


Sydd toalettveske av brukte tekstiler - stor størrelse til eldstemann.

Leker meg litt med noen treperler på glidelåsen. 

Har klippa ferdig stoff til et par nye bukser til minsten også.
Må bare få litt ekstra tid til å sy. 


Holder også på med et lite strikkeprosjekt. 
Greit når jeg pendler med buss hver dag. 

Her har det vært snø, sludd og regn... 
Jeg gleder meg til våren kommer. 

Håper dere som er inne og leser får ei fin ny uke :) 
2 kommentarer:

 1. Batikk er morsomt, vi gjorde det på skolen husker jeg. Smart med noe som gjør det lettere å få tak i glidelåsen, og perler er jo fint. Mulighet for å legge til både farger og glitter.

  Været er ikke så fint nå, synes jeg. Våren er velkommen! Jeg skal en uke til Wroclaw i Polen nå, på besøk til gudbarnet og familien hennes. Det gleder jeg meg til. Har fått sydd bursdagsgave til henne og utlendingslov til begge barna. Nå strikker jeg genser til kjæresten. Det er morsomt, har bare strikket lue og skjerf til han tidligere. (Og først etter at vi hadde bodd sammen i 10 år!) Legger ut bilde på bloggen når jeg er ferdig.

  SvarSlett
 2. Flott stoff, passa bra til toalettmappe:) Mange jern i ilden hos deg høyrest det ut som:)
  Her blir det lite gjort. Smerter gjer at eg må porsjonere ut kreftene mine. Det blir litt sying innimellom men i små dosar. Held på med eit blogginnlegg også som eg tenkte eg skulle få ferdig snart men eg tullar så fælt og skriv masse feil så det tek si tid. Har time med nevrolog neste veke så då håper eg at eg får prøve ein ny medisin igjen. Den eg brukar no har ingen effekt men likevel må eg gå på den i 3mnd for at dei skal vere sikre på at den ikkje virkar....sukk.
  Vi har hatt eit strålande flott ver i dag, endelig! Passa barnebarnet i dag så då vart det eit par trille turar. Nydelig...men her er alt for mykje snø!
  Ønsker deg ein fin kveld! Klem:)

  SvarSlett